WorkshopTour2023 op basisscholen Twenterand

Posted by joost Category: in de klas

In opdracht van Gemeente Twenterand (i.s.m. haar Combinatiefunctionaris Cultuureducatie Ria van der Wielen) doen we dit schooljaar 89 workshops op de basisscholen in Twenterand. De workshops zitten vol met uitdagende, verkennende, ontdekkende en verrassende opdrachten voor de leerlingen. Vanuit slagwerk, popmuziek, songwriting & dans maken we overal kleine feestjes. Voor alle leerjaren (kleuters t/m groep 8) doen we deze workshops; meestal met het Popschool-docenten-team, of met partners zoals STUDIO85 uit Ommen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>