Vier jaarlijkse projecten op De Hoekstee

Posted by joost Category: in de klas

Sinds het schooljaar 2020/2021 organiseren we 4 keer per jaar een bijzonder project op De Hoekstee in Beerzerveld. (Deze school doet trouwens veel leuks voor de kinderen, als je nieuwsgierig bent, duik er dan even in.) Alle groepen gaan op maandag in een workshop aan de slag met muziek, dans of drama. Dit resulteert dan in een mooi optreden voor de rest van de school op de vrijdag. Zo maken de leerlingen kennis met nieuwe cultuur/kunst en gaan ze er meerdere dagen mee bezig om vrijdag de vlammen. En dat is leuk joh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>